Reformer pilates

Reformer
Pilates

Reformer Pilates bij Haguegym is een groepsles van maximaal 6 personen onder begeleiding van een docent. De oefeningen worden uitgevoerd op daarvoor speciaal ontwikkelde apparatuur. Als beginner start je op level 1 en na ongeveer 15 lessen kan je naar level 2.

De lessen worden gegeven in onze personal Pilates studio waar jij werkt aan een mooie, strakke, gebalanceerde houding.

- Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan een les -

Bewustzijn van je lichaam en geest

Verbetering van je spierkracht en lichaamshouding

Verbeteren van coördinatie en -beheersing

Versterken van je lichaam

Minder nek, hoofd en rugklachten

Bewustzijn van je lichaam en geest Minder nek, hoofd, rugklachten Verbeteren van lichaamscoördinatie en -beheersing Versterken van je lichaam Verbetering van je spierkracht, souplesse & lichaamshouding
Bewustzijn van je lichaam en geest Minder nek, hoofd, rugklachten Verbeteren van lichaamscoördinatie en -beheersing Versterken van je lichaam Verbetering van je spierkracht, souplesse & lichaamshouding

Met veel plezier geef ik al 14 jaar Pilates matlessen.

Nadat ik mijn dansopleiding aan Codarts Rotterdam had afgerond, ben ik in 2006 begonnen met het geven van dansles en Pilates. In 2010 ben ik mijn eigen dansschool begonnen in Oegstgeest. Met veel plezier geef ik daar al 14 jaar Pilates matlessen.

Ik heb ervaren dat mensen door Pilates hun lichaam kunnen versterken en een betere lichaamshouding krijgen. Omdat ik daar veel voldoening uit haal ben ik in 2024 de Haguegym Reformer Pilates studio gestart.

Onze prijzen

Single Class

€30.00

2x Try-out Class

€35.00

(2 maanden)

5 rittenkaart

€27.50

2 maanden, totaal €138

10 rittenkaart

€25.00

3 maanden, totaal €250

20 rittenkaart

€22.50

6 maanden, totaal €450

40 rittenkaart

€20.00

12 maanden, totaal €800

Private class

€70.00

Duo class

€100.00

Het geheim van
de Reformer

Katrolsysteem

Wat in wezen een glijdende kar is die zich beweegt door middel van een katrolsysteem, is dat de Reformer een combinatie biedt van weerstand en ondersteuning voor het lichaam.

Veren

De Reformer gebruikt veren (springs) om verschillende mate van spanning en weerstand te creëren. Dit helpt om de spieren tegelijkertijd te versterken en te verlengen.

Posities

Werken op de Reformer geeft de meest geweldige mogelijkheden om je mobiliteit en stabiliteit in evenwicht te brengen in allerlei verschillende posities.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kleding voorschriften?

Draag geen losse kleding tijdens Reformer Pilates. Het is namelijk belangrijk dat de instructeur je lichaamsvormen goed kan zien en kan zien hoe je gewrichten en spieren bewegen. Losse kleding maakt het voor de instructeur veel moeilijker je beweging te zien en deze waar nodig te corrigeren.

Moet je lenig zijn voor pilates?

Hoewel je misschien gewend bent om tijdens sporten schoenen te dragen, is Pilates bedoeld om op blote voeten en in onze studio op sokken te beoefenen. Draag daarom speciale Pilates/antislip sokken, zodat je niet van de Reformer afglijdt.

Wat is het verschil tussen Level 1 en Level 2?

Geen ritsen in je broek of shirt in verband met het beschadigen van de Reformer.
Wil je liever een privé training of een duo sessie?