Reformer pilates

Reformer
Pilates

Reformer Pilates bij Haguegym is een groepsles van maximaal 6 personen onder begeleiding van een docent. De oefeningen worden uitgevoerd op daarvoor speciaal ontwikkelde apparatuur. Als beginner start je op level 1 en na ongeveer 15 lessen kan je naar level 2. Ipv een groepsles kan je ook een privé of duo les boeken.

De lessen worden gegeven in onze personal Pilates studio waar jij werkt aan een mooie, strakke, gebalanceerde houding.

- Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan een les -

Bewustzijn van je lichaam en geest

Verbetering van je spierkracht, lichaam en houding

Verbeteren van coördinatie en -beheersing

Versterken van je lichaam

Minder nek, hoofd en rugklachten

Bewustzijn van je lichaam en geest Minder nek, hoofd, rugklachten Verbeteren van lichaamscoördinatie en -beheersing Versterken van je lichaam Verbetering van je spierkracht, souplesse & lichaamshouding
Bewustzijn van je lichaam en geest Minder nek, hoofd, rugklachten Verbeteren van lichaamscoördinatie en -beheersing Versterken van je lichaam Verbetering van je spierkracht, souplesse & lichaamshouding

Over mij

Met veel plezier geef ik al 14 jaar Pilates

Tijdens mijn dansopleiding aan Codarts Rotterdam, maakte ik voor het eerste kennis met Pilates. Omdat ik merkte dat dit super goed voor je lichaam is, heb ik na de dansacademie gelijk mijn certificaat Mat Pilates behaald. In 2010 ben ik m'n eigen Dansstudio gestart in Oegstgeest. Met veel plezier geef ik daar danslessen en mat pilates lessen.
2023 ben ik begonnen met de STOTT Pilates Reformer opleiding, om mij verder te scholen als All Round Pilates Instructor.
Ik heb ervaren dat mensen door Pilates hun lichaam versterken en een betere lichaamshouding krijgen. Omdat ik daar veel voldoening uit haal, ben ik in 2024 de HAGUEGYM Reformer Pilates studio gestart.

Chee-Ling

Onze prijzen

Single Class

€30,-

2x Try-out Class

€35,-

1 maand

5 rittenkaart

€135,-

2 maanden geldig, €27,50 per les

10 rittenkaart

€250,-

3 maanden geldig, €25,- per les

20 rittenkaart

€450,-

6 maanden geldig, €22,50 per les

40 rittenkaart

€800,-

12 maanden geldig, €20,- per les

Private class

€70,-

3 maanden geldig, 1 persoon

Duo class

€100,-

3 maanden geldig, 2 personen

Het geheim van
de Reformer

Katrolsysteem

Wat in wezen een glijdende kar is die zich beweegt door middel van een katrolsysteem, is dat de Reformer een combinatie biedt van weerstand en ondersteuning voor het lichaam.

Veren

De Reformer gebruikt veren (springs) om verschillende mate van spanning en weerstand te creëren. Dit helpt om de spieren tegelijkertijd te versterken en te verlengen.

Posities

Werken op de Reformer geeft de meest geweldige mogelijkheden om je mobiliteit en stabiliteit in evenwicht te brengen in allerlei verschillende posities.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kleding voorschriften?

Draag geen losse kleding tijdens Reformer Pilates. Het is namelijk belangrijk dat de instructeur je lichaamsvormen goed kan zien en kan zien hoe je gewrichten en spieren bewegen. Losse kleding maakt het voor de instructeur veel moeilijker je beweging te zien en deze waar nodig te corrigeren.

Hoewel je misschien gewend bent om tijdens sporten schoenen te dragen, is Pilates bedoeld om op blote voeten en in onze studio op sokken te beoefenen. Draag daarom speciale Pilates/antislip sokken, zodat je niet van de Reformer afglijdt. Geen ritsen in je broek of shirt in verband met het beschadigen van de Reformer.

Moet je lenig zijn voor pilates?

Nee, ook als je heel stijf bent kan je gewoon meedoen met een les en zal het bevorderend zijn voor je lenigheid.

Wat is het verschil tussen Level 1 en Level 2?

Level 1 leer je de basis techniek en oefeningen. Na het beheersen van level 1 kan je door naar level 2, waar de uitdaging nog groter wordt.
 
Wil je liever een privé training of een duo sessie?

Contact

Adres
Weimarstraat 55
2562 GR
Den Haag

Email
haguegympilates@gmail.com